Aikaa läheisille

Palasimme eilen viikon matkalta aurinkoon. Lähdimme reissuun heti viimeisen valtuuston kokouksen jälkeen, pää täynnä ajatuksia ja kysymyksiä. Oli ihana lähteä, vaikka hiukan harmitti blogitapaamisen väliin jääminen. Ehkäpä seuraavalla kerralla tavataan.

Matkalla ei ollut mukana tietokonetta, eikä sellaista löytynyt hotellistakaan. Kännykän suljin ensimmäisen päivän jälkeen ja televisiokin sai olla hiljaa. Pienessä nettikahvilassa kävimme pari kertaa lukemassa Suomen uutisia ja Hämeen Sanomia. Vilkkaat keskustelut blogeissa saivat jäädä ilman kommenttiani, vaikka ensi alkuun sormet syyhysivätkin kirjoittamaan.

Luottamustehtävien hoitaminen käy työstä, mutta kovimman hinnan taitavat silti maksaa läheiset. Kun pitkän työpäivän jälkeen puoliso lähtee vielä kokoukseen tai istuu illat papereiden ja tietokoneen ääressä, on parisuhdekin välillä koetuksella. Onneksi meillä ei ole pieniä lapsia.

Mitä siis teimme? Olimme yhdessä ja juttelimme enemmän kuin aikoihin. Nukuimme, luimme, kävelimme, uimme ja nautimme paikallisista herkuista. Illalla istuimme rantakuppilassa kuuntelemassa hyvää musiikkia ja toinen toisiamme.

Tärkeitä asioita on paljon ja niitä täytyy jonkun hoitaa. Joskus on kuitenkin tärkeintä hoitaa sitä omaa pientä tonttia. Nyppiä pois rikkaruohoja ja kastella rakkauden kukkamaata. Lepo ja unikaan ei ole pahitteeksi.

Hyvää kesää ja leppoisaa lomaa läheisten kanssa!

IMG_1075.jpg

Jätä kommentti

css.php